Full Homes

Clay

To gain more space and increase the spatial flow of a Presidio Heights home this remodel consisted of relocating the ground level kitchen to the back of the home, taking advantage of the natural light, adding a adjacent breakfast nook and excavating the basement level for a kitchenette, ballet dance studio, media room, and full bath.

Ed Ritger Photography


Exterior Facade featuring new paint, iron balcony and front gate.

Exterior Entryway.

Family Room.

Contemporary kitchen with custom cabinetry and Neolith waterfall countertop, and herringbone oak flooring.

Neolith Waterfall countertop detail.

Breakfast Nook with custom cabinetry.

Basement Kitchenette

Faucet Detail

Ballet dance studio just off the kitchenette at the basement level.

Basement level media room looking towards the basement kitchenette.

Basement level full bath.

Basement level full bath.